Hvad er BookNBike?

Om os

Sådan fungerer BookNBike

Book N'Bike er en digital platform for delecykler. 

Det er gratis at oprette et opslag.  

Er du professionel udlejer af cykler tilbyder vi dig muligheden for at markedsføre din cykelbutik med Pro Abonnement på vores platform.  Det er ganske gratis. Dermed får du mulighed for at markedsføre både udlejning og synliggøre din forretning til en fokuseret kundegruppe.  For at minimere smitte af Corona og Covid-19 anbefaler  BookNBike udlejerne, at man rengører og spriter udlejningscyklen før og efter brug.

Cykeludlejning

Når du lejer en cykel via BookNBike, så kan du komme ud for at cykelejeren kræver et depositum. Depositumet skal returnes til lejeren, når denne har returneret cyklen i samme stand som inden udlejning var påbyndt.

Depositum returneres til lejeren, når cyklen er leveret tilbage til ejeren i samme stand som, den var udlejet. Der tages selvfølgelig forebehold for at lejeren ikke skal trækkes for eventuelle slitage som følge af længere tids brug og udlejning.  Lejeren betaler ud over lejeprisen et fee på 5 procent af lejeprisen, som går til drift, udvikling og markedsføring af vores platform for private delecykler. 


Læs og se mere om BookNBike i medierne via nedenstående links:

https://politiken.dk/ibyen/byliv/art7323844/G%C3%B8r-klimaet-en-tjeneste-ved-at-udleje-eller-donere-din-cykel-v%C3%A6k


https://www.tv2lorry.dk/kobenhavn/ny-ordning-udlej-din-cykel-og-gor-en-forskel-klimaet


Kontaktinfo:

Book N' Bike 

Njalsgade 10, 5. tv. 

2300 København S

Danmark

E-mail: info@booknbike.dk

Telefon: +45 40 600 440